Vendos të pyesë “Google” për moshën e babagjyshit, surprizohet nga përgjigja që merr

0
25

Babagjyshi i vitit të Ri është ndër personazhet më të përmendur të festave të fundvitit.

Fëmijët presin që ai të hyjë nga oxhaku teksa ata flenë gjumë dhe të mbushë me dhuratë pemën e tyre, por kjo ka pak gjasa të ndodhë.

Por një djalë është bërë kurioz të pyesë motorin e kërkimit Google për moshën e babagjyshit.

Përgjigja që ka marrë është mjaft interesante, ku thuhet se babagjyshi është 1,749 vjeç, teksa kjo është një moshë e vogël për llojin e tij.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here