Video e papublikuar ndonjëherë/ Ushtarët myslimanë në ushtrinë e Hitlerit duke falur namaz

0
353

Në shkurt të vitit 1943 Hajnrih Himleri (shefi i SS-ve) mir.atoi formimin e një divisioni të armatosur SS të përbërë nga vullnetarë myslimanë boshnjakë.

Muslimanët gjithashtu përbënin shumicën e divizioneve të tjera të SS, duke përfshirë divizionet 13 Waffen-SS Hanxhar dhe 23 Waffen-SS Kama.

Hitleri i kërkoi mikut të tij arab mysliman, myftiut Al Husseini, të rekrutonte muslimanë nga mbarë bota për të luftuar për nazistët.

Hitleri dhe Himmler urdhëruan që ushtarëve myslimanët u jepej us.hqim hallall, të lejoheshin të faleshin nuk duhet të detyrohen të pijnë alkool.

Ata gjithashtu këshilluan që kushdo që fyente Islamin apo myslimanët do të dënohej rëndë.

Për më shumë shikoni videon:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here