Video si në filma/ Policia ndjek Mercedesin në Elbasan

0
718

Tamam si nëpër filmat aksion. Kështu duket dhe kjo ndjekje që policia i i bbën një shoferi që drejtonte një automjet tip ‘Benz ML’ në Elbasan.

Ndjekja ka filluar pasi drejtuesi i mjetit ka bërë parakalim të gabuar dhe nuk i është bindur urdhrit të policisë.

Edhe pse policia i ka bërë shenjë që të ndalojë, shoferi ka ikur me shpejtësi. Në këtë mënyrë policia është vënë në ndjekje të tij dhe e ka ndaluar pas disa kilometrash.

Fatmirësisht nga ky incìdent nuk u shënua asnjë dëm. Pas ndalimit, policia i ka hequr patentën shoferit si dhe veprimet e tjera proceduriale për mos bindjen e tij ndaj urdhrit të policisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here