Vlejnë miliona/ Ja cilat jane monedhat e rralla 2 euroshe

0
574

Sipas portalit ‘Flooxer Now’ disa monedha 2 euroshe të prodhuara në sasi të limituara, mund të vlejnë mijëra euro.

Ky portal ka kërkuar nga disa ekspertë që të identifikojnë monedhat 2 euro që janë më të çmuara se të tjerat, të cilat janë prodhuar midis viteve 2004 e deri më sot, që sot disa prej tyre kanë një vlerë prej 2000 euro.

8 prerje monedhash euro janë aktualisht në qarkullim në 19 nga 28 vendet e BAshkimit Evropian të cilat përdorinEuron si monedhë të tyren

Pas këtij lajmi, të gjithë ata që disponojnë monedha 2 euroshe, të ketë kujdes dhe të hap sytë pasi ndonjëra prej tyre mund të jetë një thesar i vogël në xhepin tuaj.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here