Zbardhen detajet e rënda/ E drogoi ish e dashura dhe i mori jetën futbollistit të njohur

0
360

Ish e dashura e futbollistit italian, Donato Bergamini i cili vdiq më 18 nëntor 1989 në një aks ident në autostradë, Isabella Interno akuzohet për bashkëpunim në vr asje me paramendim pas 32 vitesh nga aksi denti tra gjik.

Fillimisht besohej se ishte një vd ekje aks identale kur trupi i Bergaminit supozohej se u përplas me një kamion në Kalabri, shkruan Klix.

Në fillim nuk kishte ndonjë version të mundshëm apo provë për ta konstatuar të kundërtën dhe për të hedhur hije dyshimi mbi Isabell. Pas një hetimi të nisur nga nëntori i vitit 2017, u konfirmua se ish-futbollisti u mbyt para se të përfundonte nën gomat e një kamioni dhe provat e mbledhura për këtë gjë, hodhën poshtë mundësinë e një aks identi të rastësishëm.
32 vjet pas vd ekjes së tij, ish e dashura Isabella dhe shoferi i kamionit, Rafel Pisano akuzohen për vrasje.Ajo dyshohet se e dr ogoi Bergaminin dhe e vrau atë qëllimisht.

Kjo për shkak, sipas prokurorit, pas ndërprerjes së lidhjes së tyre, pasi po sipas tij, Isabell nuk e pranoi lehtë këtë gjë. Seanca e parë gjyqësore është caktuar për 25 tetor, dhe duket se e vërteta do të dal në pah më në fund.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here